7 simpele DIY ideeën met steigerhout!

Ben jij een beetje handig? Dan kun je een heleboel dingen zelf maken van steigerhout! Wij geven je vandaag 7 leuke én makkelijke DIY ideeën met steigerhout.

Hanger met kaarsjes

Hoe leuk is deze hanger met kaarsjes van steigerhout? Zoek een mooie steigerplank, spaar wat jampotjes en ga aan de slag met een boor om de gaten te maken! Gezellig voor in de tuin of boven de eetkamertafel.

Wandbord steigerhout

Een leuk wandbord van steigerhout is de perfecte aankleding in een landelijke woonkamer! De ideale manier om je kale wanden aan te kleden zonder dat je gaatjes hoeft te boren (in de wand). Daarnaast geeft hout gelijk sfeer aan je interieur.

Dienblad van steigerhout

Soms is het goed om te beginnen met een klein project wanneer je wil starten met DIY’en. Dit dienblad is een goed voorbeeld van een klein en simpel project!

DIY Plantentrap steigerhout

Kan jij ook nooit de perfecte plantentrap vinden voor je kruidenplantjes? Ga zelf aan de slag met steigerplanken! Dit plantentrapje is heel gezellig voor je tuin of balkon. Gezellig wat bloemen en plantjes erop en klaar is kees!

Fotobord steigerhout

Weet jij ook niet goed waar je al je leuke foto’s en kaartjes moet laten? Ga aan de slag met dit leuke fotobord! Koop een paar planken, touw of lint en kleine knijpertjes. Zo kun je makkelijk en snel afwisselen met foto’s. Ook perfect voor verjaardagskaartjes en kerstkaarten zo’n bord.

Een reactie plaatsen